Swissdent kartáček Whitening soft 2+1 Family 19512

Zubní kartáček s patentovaným zástřihem soft čistících vláken ve tvaru lžíce dokonale kopíruje tvar zubu a umožňuje vláknům 100% kontakt s jeho povrchem.

Žádné hodnocení. Kód: F64387 Produktové číslo: 7640126195124
Výrobce: SwissdentSwissdent
Produkt již není v prodeji
Swissdent kartáček Whitening soft 2+1 Family 19512

VLASTNOSTI PRODUKTU

  • Zubní kartáček s patentovaným zástřihem soft čistících vláken ve tvaru lžíce dokonale kopíruje tvar zubu a umožňuje vláknům 100% kontakt s jeho povrchem.
  • Dokonalý a přesto jednoduchý design rukojeti byl navržen švýcarskými designery dle zubařských nástrojů tak, aby se s kartáčkem v ústech snadno manipulovalo a i těžko dostupné plochy byly dokonale vyčištěny.
  •  
  • Unikátní vlákna z duálního nylonu přinášejí zvýšený čistící účinek a napomáhají lépe odstranit pigmentace a tím povrch zubu zesvětlí.
  • Vlákna obsahují uhličitan vápenatý, který je na nich navázán, zvyšuje čistící schopnost kartáčku a má výrazný vliv na zesvětlení zubní skloviny.

Klinická studie Prof. Dr. F. G. Sandear z University for Dental Health Care v Ulmu potvrdila, že kartáček Swissdent Whitening zlepčil vyčištění povrchu skloviny až o 37% ve srovnání se standardním vláknem.

Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod Vámi zadanou částku.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.