Profimed Swissdent pasta Gentle bělící 50ml jemná 19050

Maximálně šetrná zubní pasta pro citlivé zuby, příchuť sweet mint

Žádné hodnocení. Kód: F64368
Výrobce: SwissdentSwissdent
Dostupnost: Skladem u dodavatele
449,00 Kč , plus doprava
 
Profimed Swissdent pasta Gentle bělící 50ml jemná 19050

VLASTNOSTI PRODUKTU

  • Tato maximálně šetrná zubní pasta je určena pro šetrné čištění a zesvětlení citlivých zubů. Hodnota abrazivity RDA 24 je jedna z nejnižších u bělicích zubních na trhu.
  • Formule obsahuje přírodní enzymy papain a bromelain, které pomáhají odstranit zubní plak.
  • Mikronizovaný kalcium peroxid působí jak na povrchu zubní skloviny, tak mezi jejími krystaly, a tím ji efektivně zesvětluje.
  • Vitamín E pečuje o dásně.
  • Jemná mentolová příchuť nedráždí ústní sliznici.
  • Obsahuje fluoridy (1180 ppmF).

 

SWISSDENT švýcarská dentální kosmetika si klade za cíl zesvětlit povrch zubu pomocí kombinace enzymů a mikronizované peroxidové formule, aniž by bylo potřeba používat silikáty s vysokou hodnotou abrazivity dentinu (RDA). Extra účinná formule z přírodních enzymů papainu a bromelainu je zkombinována s patentovaným mikronizovaným kalcium peroxidem v bezpečné koncentraci 0,1 %. Přírodní enzymy získávané z ananasu a papáji velmi efektivně odstraňují proteinovou vrstvu na povrchu zubu, tedy i zubní plak a vnější zabarvení.

 

Mikronizovaný kalcium peroxid působí i mezi krystaly skloviny, kde chemickou reakcí zprůhledňuje molekuly pigmentů. Proto doporučujeme po použití bělicí pasty nevyplachovat ihned ústa, ale pastu pouze vyplivnout, aby calcium peroxid účinkoval co nejdéle. Ústní výplach použijte až několik minut po čištění. Pro větší šetrnost neobsahují neobsahují bělicí pasty SLS (sodium lauryl sulfát), pěnivý prostředek, jemuž je přičítán podíl na vzniku aftů a dráždivý účinek na citlivou ústní sliznici.

 

Složení: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, CI 77891, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Papain, Methylparaben, Calcium Hydroxide, Calcium Carbonate, Sodium Saccharin, Corn Strach Modified, Limonene, Lactose, Sucrose, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Caprylic/Capric Triglyceride. (RDA ca. 25)

Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod Vámi zadanou částku.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.