Profimed Intenzivní bělící pasta Swissdent Extreme 50 ml 19030

Zubní pasta EXTREME je určena k bělení velmi zabarvených zubů kuřáků, milovníků červeného vína, kávy a čaje

Žádné hodnocení. Kód: F64369
Výrobce: SwissdentSwissdent
Produkt již není v prodeji
Profimed Intenzivní bělící pasta Swissdent Extreme 50 ml 19030

VLASTNOSTI PRODUKTU

  • Zubní pasta EXTREME je určena k bělení velmi zabarvených zubů kuřáků, milovníků červeného vína, kávy a čaje.
  • Extrémně účinná formule s dvojitou dávkou přírodních enzymů a kalcium peroxidem obsahuje sodu bicarbona, která neutralizuje kyseliny a zároveň účinně odstraňuje vnější výrazné pigmentace.
  • Přidaný koenzym Q10 a vitamín E revitalizují, a pečují o dásně. Výrazná mentolová příchuť osvěží dech po několik hodin. Hodnota abrazivity RDA 40 je 5× nižší než maximální možná dovolená hranice.
  • Běžné bělicí pasty dosahují často hodnot 120 –150 RDA, některé dokonce až 200 RDA. Obsahuje fluoridy 1180 ppmF.

 

SWISSDENT švýcarská dentální kosmetika si klade za cíl zesvětlit povrch zubu pomocí kombinace enzymů a mikronizované peroxidové formule, aniž by bylo potřeba používat silikáty s vysokou hodnotou abrazivity dentinu (RDA). Extra účinná formule z přírodních enzymů papainu a bromelainu je zkombinována s patentovaným mikronizovaným kalcium peroxidem v bezpečné koncentraci 0,1 %. Přírodní enzymy získávané z ananasu a papáji velmi efektivně odstraňují proteinovou vrstvu na povrchu zubu, tedy i zubní plak a vnější zabarvení.

 

Mikronizovaný kalcium peroxid působí i mezi krystaly skloviny, kde chemickou reakcí zprůhlední molekuly pigmentů. Po použití bělicí pasty doporučujeme nevyplachovat ihned ústa, ale pastu pouze vyplivnout, aby calcium peroxid účinkoval co nejdéle. Ústní výplach použijte až několik minut po čištění. Pro větší šetrnost neobsahují bělicí pasty SLS (sodium lauryl sulfát), pěnivý prostředek, jemuž je přičítán podíl na vzniku aftů a dráždivý účinek na citlivou ústní sliznici.

Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod Vámi zadanou částku.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.